Podotherapie

Welkom bij Voetencentrum Wender
Mijn naam is Jeroen Cornegoor, podotherapeut bij Voetencentrum Wender. Een podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten behoren tot de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan knie-, rug-, of heupklachten, voortkomend uit een afwijkende voetstand. Als podotherapeut zoek ik met behulp van de nieuwste technieken gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Op basis van de vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op.

Wanneer ga ik naar de podotherapeut?
Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende klachten in de podotherapiepraktijk. Herkent u een van deze klachtenbeelden? Dan is het raadzaam om een podotherapeut te raadplegen. Pijn in uw voeten of benen is altijd een reden om een afspraak te maken bij de podotherapeut.

Afwijkende stand van de voeten
Afwijkende stand van de tenen
Eelt, likdoorns en voetwratten
Vermoeide voeten of benen
Rug-, knie- of heupklachten
Diabetespatiënt, reumapatiënt, sporter of kind met voetproblemen

Heb ik een verwijzing nodig?
Sinds september 2011 is een verwijzing van een (huis)arts niet meer nodig om een bezoek te brengen aan de podotherapeut. Alle podotherapeuten van Voetencentrum Wender zijn gecertificeerd voor Directe Toegankelijkheid Podotherapie (DTP). Dit houdt in dat u rechtstreeks, zonder verwijzing, terecht kunt bij een van onze podotherapeuten. Komt u voor een onderzoek m.b.t. diabetes, dan heeft u wel een verwijzing nodig van een (huis)arts of specialist.

Voor vragen of contact:

podotherapeut.nl/vestigingen/zuid-holland/rotterdam/vestiging-rotterdam-levinas