Geestelijke Zorg

Luisteruur geestelijke zorg
Soms brengt het leven veranderingen met zich mee waardoor je van slag raakt. Bijvoorbeeld als je ziek wordt, als een dierbare overlijdt of als je baan wegvalt. In zo’n situatie kunnen er allerlei serieuze vragen opkomen. Waarom dit, hoe nu verder, wat voor zin heeft het nog?

Houdt dit soort vragen u bezig? Dan kunt u terecht bij de geestelijk verzorgers van gezondheidscentrum Levinas. We zijn er voor mensen die een Levinas-huisarts hebben, maar ook voor wijkbewoners met een andere huisarts. Goed om te weten: er bestaat een vergoedingsregeling voor geestelijke zorg. 

Project Motto
Speciaal voor thuiswonende ouderen bieden we Motto Kralingen-Crooswijk aan. Motto is een maatjesproject met enthousiaste, bekwame gespreksvrijwilligers. Het project wordt gecoördineerd door een van onze geestelijk verzorgers.

Na aanmelding komt de coördinator eerst zelf op bezoek. Daarna zoekt ze naar een vrijwilliger die zo goed mogelijk past bij de oudere. Klikt het met de vrijwilliger? Dan komt deze regelmatig thuis langs. Zo is er een prettige steun in de rug als het leven niet zo makkelijk valt.

Zie ook:
samen010.nl/projecten/motto

Team
Het team geestelijke zorg bestaat uit twee personen: Filiz Islekter en Mirjam Heikens.
Bij ieder van ons bent u welkom, wat uw achtergrond ook is.
Desgewenst kunnen we een beroep doen op collega’s van het Centrum voor Levensvragen Rotterdam & omstreken.

Voor meer informatie:
centrumlevensvragenrotterdam.nl/Vind-een-geestelijk-verzorger