Verslavingszorg

Klaar voor verandering?

Realiseer je je: ik heb een probleem? Ben je er klaar voor om daar nu echt iets aan te gaan doen? Klaar voor een nieuw leven zonder afhankelijkheid van alcohol, drugs, gamen of overeten? Ben je bereid om écht te kiezen voor een verandering? Om jezelf weer terug te vinden? Weg met die verslaving? Dan ben je ready for change!

Het team van Ready For Change staat klaar om je te helpen. Wij werken professioneel, maar juist ook heel persoonlijk. We gaan samen in gesprek om te kijken wat voor jou de beste manier is om je verslaving onder controle te krijgen. Bij Ready For Change werken artsen en psychologen, maar juist ook ervaringsdeskundigheden die heel goed weten hoe het is om verslaafd te zijn. En die als geen ander weten hoe steil het pad naar herstel kan zijn.

Ready For Change is er om je verder te helpen op de weg naar een leven zonder verslaving. Wij zijn een officiële tweedelijns instelling voor verslavingszorg. Dat betekent dat we gespecialiseerd zijn in het behandelen van verslaving en de onderliggende oorzaken, zoals onder andere depressie, burn out en angsten.

Ben jij ready for change? Dan is Ready For Change er voor jou.